LAS OPINÓLOGAS

Humor musical.

Las Opinólogas és un projecte musical en clau d´humor feminista, on quatre  dones mil•lenials influenciades per la cultura flamenca i urbana plantegen  temàtiques quotidianes de la seva vida mentre interpreten un repertori  original que beu no només del flamenc i la copla sinó també del Jazz i el Hip  Hop. 

La formació neix durant la post quarentena, arrel de la necessitat de quatre artistes femenines professionals d’expressar els seus sentiments més íntims i  a la vegada universals des d’un punt de vista intimista i “gamberro”. La banda està composta per Melodie Gimard, pianista de clàssic, flamenc i  jazz, Gloria Maurel, una baterista de música moderna, Carmen Cortés,  cantaora i Anna Casado cantaora i rapera.  

Durant l’espectacle es presenten diverses disciplines com el teatre, el ball i el  monòleg però sempre amb la música com a fil conductor. 

El projecte es presenta per primera vegada a la Flamenco Women Week de  la mítica sala barcelonina Robadors 23, amb una gran acollida per part del  públic i un gran interès per part de les programadores, gràcies a no només la  originalitat del projecte sinó també a la llarga i reconeguda trajectòria musical  de cada una de les artistes que componen el grup; totes elles ben conegudes  dins el panorama musical barcelonès i nacional, a més totes elles són  llicenciades o alumnes del Grau Superior de Música a l’ÉSMUC i del Taller  de Músics. 

Com que és un projecte que s’està gestant, encara no disposem de material  audiovisual ni promocional i és per això que ens encantaria participar en